Новини

Запчастини Value+ для Renault

Запчастини Value+ для Renault

08.03.2023

Французький виробник створив марку автозапчастин під назвою VALUE+ для моделей автомобілів Renault та Dacia. Цей новий асортимент запасних частин запущено навесні минулого року і націлений на те, щоб задовольнити потреби автомобілів старших 4-х років.Це друга лінійка запчастин та витратних матеріалів для технічного обслуговування автомобілів Renault пост гарантійного парку. Новий бренд – старі..

Оригінальні запчастини RENAULT. Як відрізнити від підробки?

Оригінальні запчастини RENAULT. Як відрізнити від підробки?

03.03.2023

Оригінальні запчастини Renault забезпечують тривалу експлуатацію цих машин, а також безпеку її водія та пасажирів. Але крім таких на полицях автомагазинів у широкому асортименті представлені неоригінальні запасні частини. Тому при покупці потрібно віддавати перевагу лише надійним продавцям.Визначення понятьЩоб перейти до питання про те, як перевірити оригінальність запчастин Renault, необхідно роз..

Для чого потрібні бризковики перед колесами?

Для чого потрібні бризковики перед колесами?

16.02.2023

Багато автомобілів штатно оснащуються невеликими бризковиками перед колесами. Але це робиться не тільки для захисту від бруду — у них є важливіше завдання. Бризковики перед колесами мають занадто невеликий розмір, щоб як слід справлятися з брудом, що летить з-під них. Навіщо виробники витрачаються на установку, кріплячи до захисту колісних ніш або безпосередньо до бампера окремою деталлю? Насправд..

Відновлення поставок Renault Duster 2

Відновлення поставок Renault Duster 2

30.08.2022

Ми дуже раді, що нам вдалося відновити поставки нових автомобілів. Це – перша поставка автомобілів Рено в країну з початку війни, тож ми дуже раді, що вона відбулася. Renault Duster – сучасний кросовер із потужним дизайном. З моменту дебюту в 2010 році модель Duster підкорила українців своєю надійністю і функціональністю. Duster приємно дивує своїми позашляховими якостями, технологічністю і комфор..

Новий Renault Megane E-Tech electric

Новий Renault Megane E-Tech electric

14.07.2022

Новий Megane E-Tech electric доповнює нашу лінійку електрокарів і демонструє потужний комерційний старт. Перший електричний Renault Megane E-Tech надійшов клієнтам у Франції у травні 2022 року. Комерційний запуск розпочався по всій Європі. Кількість замовлень сягнула 20,000 одиниць, при цьому більшість з них припадає на топові версії, що мають запас ходу у 450 км і мультимедійну систему Open RLink..

Зупинка промислової діяльності Renault в росії

Зупинка промислової діяльності Renault в росії

23.03.2022

Рада директорів Групи Renault на сьогоднішній зустрічі 23 березня, 2022 року ухвалили наступні рішення:1. Від сьогодні Група Renault припиняє роботу московського заводу.2. Щодо частки своїх акцій у Автоваз, Група Renault оцінює подальші кроки, зважаючи на відповідальність перед 45 000 працівників у росії.Група Renault нагадує, що вже реалізувала необхідні заходи відповідно до міжнародних санкцій. ..

Показано с 1 по 6 из 6 (всего 1 страниц)